Translate

fredag den 23. november 2012

Fouta Håndklæder

Super lækre er disse bomuldsvævede Fouta håndklæder fra Nord Afrika - de findes i et hav af farver, vejer igenting og tørrer super hurtigt. De kan også bruges som sagong, tørklæde, sengetæppe, dug, picknic tæppe etc. Supernemme at have med på ferie, da de ikke vejer og fylder alverden i kufferten :-)

Jeg er vild med dem og kan næsten ikke selv vælge ud fra alle de fine farver - også en super julegave idé til alle aldre og begge køn!

Du finder Jule tilbud på dem hos Medina Interior på
eller kontakt for en-gros salg på nr. 50144416.





torsdag den 23. august 2012

Mit sommerhus i Nord frika


Jeg elsker det naturlige rustikke og enkle liv i Nord Afrika 



Min morgenmad - friskplukkede mandler, ferskner og et godt fransk boligmagasin :-)

lørdag den 25. februar 2012

Nostalgisk og rustikt

Jeg er vild med ideen om at blande det nostalgiske look med noget rustikt, for at det ikke bliver for tuttenuttet!! Det kunne for eksempel være at sætte et nostalgisk armatur på en mere moderne vask, eller købe et nostalgisk armatur i en rå finish som børstet chrom eller mat kobber. Sindsygt flot. Det kunne også være at ligge terakotta fliser på gulvet sammen med et stort tønde agtigt træbadekar og så et børstet kobber badekar armatur med fine porcelænsknopper.... hvis man blot vil opfriske det eksisterende badeværelse kan mindre skam også gøre det - udskift kun armaturer, men lad for guds skyld være med at tage chrom igen... find igen et udtryk i børstet, satineret eller antik look - skal badeværelset efter nogle år gennemgå en total renovering kan armaturer jo genbruges og sættes sammen med nye fliser, sanitet osv.
Se mere på http://www.dis-cover.vpweb.dk/